Comença el documental sobre The Missing Leech

Sí! Ja tenim aquí el tret de sortida del documental sobre The Missing Leech. El passat dia 30 de desembre va ser el primer dia d’enregistrament. Fins que no estigui totalment en condicions no hi actuaré, però els companys sans, poden anar avançant feina.

El dia 30 l’equip de Plans Films, els encarregats de fer-lo, va anar al taller de l’Elena i va enregistrar-la treballant i contestant una entrevista sobre l’antifolk i la seva relació amb el documental.

A Ceràmiques Emili Matas hi fan una feina excel·lent. L’Elena va fer-ho molt bé, diria que increïble! Una perfecta participació al documental sobre The Missing Leech.

Elenatallerdocunental

Elenatallerdocunental1

Elenatallerdocunental2

Elenatallerdocunental3

Elenatallerdocunental4

Aquí teniu algunes de les fotos de l’enregistrament de vídeo i sessió fotogràfica. La primera experiència va estar molt més que bé.

El dia següent va seguir la gravació.L’equip de Plans Films va traslladar-se a Manresa i va filmar la Festa Fritos. El recull de bons moments on ens reunim alguns amics a casa de la Maria Cirera i el Josep Porta com a excusa de dir adéu al 2013 i comentar la jugada menjant i cantant alguna cançó, explicant acudits o fent petits teatres.

Aviat passaran per l’objectiu altres amics que hi diran la seva!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: