Gira japonesa – Crònica part 1

El passat 17 de juliol d’aquest 2013 vem arribar a Japó amb l’intenció de començar el tour; la primera gira japonesa de The Missing Leech. La sorpresa va ser que a l’arribar a l’aeroport de Tokyo ens van comentar que les nostres maletes s’havien quedat a Moscou, on havíem fet escala unes hores abans.

Les maletes van arribar dos dies i mig després, el dia 18 al migdia.

Per aquelles coses de la vida hi havia un equip de televisió dels 3 que havien disposat la gent de Tokyo TV en motiu del programa “Why Did You Come to Japan” – “Per què has vingut a Japó” on en una línia semblant a “Españoles por el Mundo” o “Afers Exteriors”. Ens van entrevistar i al veure la història de les maletes i que hi anàvem a fer a Japó, ens van seleccionar per cobrir la gira i emetre-ho en un futur programa, encara pendent de ser ofert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Per raons de temps, diners en quan a vídeo van cobrir els 2 primers dies de la gira pagant-nos-ho tot (transport, àpats i despeses extres). El primer dia sense haver dormit, jet lag i pèrdua de maletes estàvem una mica “patosos”, o sigui que tingueu paciència i consciència d’això quan ofereixin el programa.

Van acompanyar-nos a comprar una guitarra per a fer la gira i perquè en necessitava una de gama mitja. Ens van portar a un carrer on tot eren botigues d’instruments, conegut arreu per la qualitat musical que hi inclouen. Vaig quedar-me una Yamaha; l’anireu veient a les fotos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotos de Madam Green.

P9

Aquí ens podeu veure amb l’equip d’enregistrament de Tokyo TV a la sortida del que va ser el meu primer concert de gira.  Foto d’un altre membre de l’equip de TV.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: