Participació del Mamut Traçut al Dia de les Tendes de Discos de Barcelona + Participació al Recopilatori

El pròxim dia 20 d’abril tindrà lloc a nivell mundial el Record Store Day. A Barcelona evidentment també i afegir que s’està gestant una plataforma d’activiacó d’actes per a que sigui una jornada divertida i sobretot activa musicalment.

Les diferents botigues de música de Barcelona i els petits segells catalans independents, estan tramant quelcom sorprenent. Al llarg de la ciutat aquestes tendes oferiran showcases dels segells, punxades musicals i a sobre s’està preparant un recopilatori amb forces d’aquestes formacions que hi tocaran en format físic per a que quedi com a regal per la gent que realitzi compres aquell dia.

El Mamut Traçut comptarà amb Sickbrain + The Missing Leech oferint un  showcase conjunt de 30 minuts a Luchador Records, aviat més detalls i a més participa oferint el tema inèdit “Els Sediments” el recopilatori del DTD (Dia de les Tendes de Discos).

Aviat comptarem amb molts més detalls i podrem desvetllar més csets, com els horaris i elements del recopilatori.

Enregistrant pel recopilatori

Els Sediments” la vaig enregistrar a l’estudi de l’Albert Palomar el passat divendres 15 de març, durant la tarda. És una cançó antiga de The Missing Leech, que encara no havia estat enregistrada formalment. L’Albert va fer molt bona feina, molt ràpida i ho va masteritzar i tot. Necessitava la cançó urgentment pel recopilatori vam fer el fet. Vam posar-hi veu i guitarra acústica enregistrada en directe + coros, bateria, baix altres guitarres per pistes sobreposades (cortesia de la casa Palomar).

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: