La gira per Argentina part 1 – cansament i antifolk – roquejant per les amèriques.

El passat dissabte 11 d’agost de 2012 vaig tocar a La Pulpería del Cotorro de Buenos Aires, compartint escenari amb Samuel Leví y Los Niños Perdidos + Pato Ledda, amb molt bon resultat.

Vam acabar realment cansats, entre el jet lag, la vaga de metro que encara dura i la carregada “del so” fins al concert tot plovent i amb bus. Va valer la pena, gran menjar, públic maco i bon resultat. M’oferien una data com a cap de cartell però realment serà impossible ja que d’aquí uns dies tornaré a casa.

Van caure uns “Unicorns” un “Snow” i “How to Miss Your Own Show” en castellà.

 

The Missing Leech en directe a La Pulpería del Cotorro. Foto de Fernanda. Aviat moltes fotos més.

————————————————————————————————

Per una altra part ahir dilluns 13 d’agost de 2012 vaig tocar al Sanata Bar, novament amb Samuel Leví y Los Niños Perdidos + Pato Ledda i a Buenos Aires.

Ahir amb un concert més extens i amb la sala totalment plena. Fet que va suposar que tenint en compte que erem a dilluns que hi haguessin molts estrangers. Vaig recòrrer a repetori variat i de diferents ídiomes. Català, anglès i castellà per aquest cop.

La gira continua, estic realment cansat, però anem a fer promo i provar de seguir fent música tot presentant el doble single “Friends of Nacho Cano” editat a mitges amb Fuck Folk d’Argentina. En breu podré publicar les fotos de l’esdeveniment; de moment us deixo una sèrie de posters d’aquests aconteixements passats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: