Cròniques de dissabte 10 i dijous 15 de setembre. Shake it! i MMVV

Les dues actuacions van ser ben divertides i de format ben diferent.

Dissabte dia 10 de setembre al Shake It! vaig combinar el format de trio, duet i en solitari; tot passant de la guitarra acústica als teclats i amb diferents estils més diferenciats del que sol ser habitual amb mi. Hi va haver bona resposta del públic i em vaig sentir molt motivat. Un plaer haver tocat amb en Jordi Espinach de Liannallull i amb en Mau (Esperit).

Dijous dia 15 de setembre, dins dels actes de Semifinals del concurs Sona 9, vaig tocar per primer cop en directe amb la banda que hem anat formant des de l’enregistrament de “Trompetes a Holanda”. Va ser una experiència molt gratificant.

Els companys van ser: en Ferran i en Roger dels Anímic, l’Ana Andrés de l’Ana es un Koala i en Jordi Espinach dels Liannallull; en Mau va ser baixa.

Aquí vam haver d’interpretar una versió; era una peça de la Enya en clau de garatge i també es vàrem musicar un poema. Vam combinar també diferents formats; banda, duet, en solitari. Va ser molt divertit i ens van quedar ganes de poder repetir.

Diferents fotografies de la nit de dijous 15 de setembre a Vic. Imatges prèvies al concert. Dues en directe són de Pietat Torres, una en directe és de l’Ivan, i la que es veuen les càmeres filmant són de l’Elisenda Soriguera poc després d’entrevistar-me pel C33.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: